Serinyol Muhtar Yusuf Tatlı İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik ve bilimsel düşünebilen, kendisine ve bilgisine güvenebilen yeteneklerini en üst düzeyde kullanan bireyler olarak ortaöğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma kazandırmak.

Misyon: Türk Milleti´nin ahlaki ve manevi değerlerine sahip, 21.Yüzyılın gerçeklerine uygun, çağdaş teknolojiye sahip teknolojiden hayatın her alanında faydalanabilen, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen, sorumluluklarının bilincinde, sosyal kültürel ve sportif bireyler yetiştirerek okulumuzu bölgemizdeki en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Başarılar:

Saatler: 8:30-14:25
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ,SATRANÇ,HALKOYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://smyusuftatliio.meb.k12.tr

Adres - SERİNYOL MAH. PAKSOY SK. MUHTAR YUSUF TATLI ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 1 ANTAKYA / HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - SERİNYOL MAHALLESİ

Ulaşım (201 nolu) SERİNYOL MAVİ OTOBÜSLERİ (GÜN BOYU 5 DK ARAYLA HAREKET)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 km.